V499 Vikendica u zelenilu POVOLJNO! – mesto Grocka

Hajduk Veljkova 3, Grocka 11306, Serbia
Triangle 1 Created with Sketch. Prodaja Triangle 1 Created with Sketch. 27,500€ - Vikend kuća
V499 1973 Year Built

NIJE VIŠE U PONUDI

Vikend kuća u pravom smislu, odmah useljiva i opremljena, površine 45m², pov. parcele 805m², lako pristupna nedaleko od puta. Objekat je građen po projektnoj dokumentaciji i ima upotrebnu dozvolu, tj. dakle potpuno legalno izgrađen. Parcela se nalazi na uzvišenju i što je rešeno kaskadama. Kuća sadrži, hodnik, malu prostoriju sa čajnom kuhinjom i trpezarijom, kupatilo i veliku dnevnu sobu koja se može podeliti i na dve manje prostorije. Na ulazu u plac nalazi se garaža koja je ukopana i pogodna za manje gradske automobile, na služi i kao terasa.

Plac je okružen zelenilom, a i sam sadrži lepe primerke stabala od čega se izdvaja Pančićeva omorika kao i nekoliko drugih većih četinara i stabala breze. Objekat koristi bunarsku vodu (dubina bunara je 20m) putem hidrofor pumpe, priključen je na trofaznu struju i s.jamu, grejanje je na struju. Tv, telefon, internet. Kuća je solidne gradnje (blok, malterisani karatavan), dva spoljna zida su ukrašena kamenom i drvetom.

Cena od 27500€ svrstava je u red pristupačnijih kuća idealnih za vikend odmor u prirodi, blizu je centra Grocke (1,5km), lepo uređenog dunavskog keja, sportskih terena i svih urbanih sadržaja, marketi, pijaca, kafići, dom zdravlja, apoteke i dr.

Cena: 27500€

#nekretnine #kuća #prodaja #predgrađe #naprodaju #kuće #Dunav #Donau #Grocka #Beograd #Srbija #vikendice #centar #Belgrade #Serbia #Danube #today #realestate #immo #kuce #povoljno #extra #ekstra #vikendica #nepokretnosti #vikend #priroda

http://www.instagram.com/stanodavac
http://www.stanodavac.com
http://www.stanodavac.rs
http://www.vile.rs
http://www.twitter.com/stanodavac
http://www.facebook.com/stanodavac

 

Lokacija nekretnine

Slične nekretnine